Arhīvs
Maijs, 2024
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Īsa pamācība šņabja lietošanā
Publicēts 21. jūnijā, 2010.
Uz mana galda stāv diezgan netipiska dāvana - puslitrīga LB vodkas pudele - viss jau būtu bezgala skaisti, bet tā kā nelietoju alko at all, nezinu, kā man būt un kur likties. Klāt pievienotajā vēstulē rakstīts, ka man kā cilvēkam, kurš interesējās pat tehnoloģijām un sadzīviskām lietām, šitais ķipa varētu interesēt un tā.

Kā vēsta etiķete, LB vodka ir „Oriģināls Latvijas degvīns ražots no spirta un graudiem. 40%”. Uz pudeles sudraba burtiem rakstīts „ Jaunā aukstuma tehnoloģija”. Pudele gan tik pat silta kā runča paduse, bet nu lai arī kas tas būtu, izklausās bezgala kruti.

 Lai vai kā, man kā nedzērājam spirts paliek spirts. Neies jau tagad, zin’, ārā liet. Tāpēc sāku štukot, kā lietderīgi izmantot veselu pudeli spirtotā šķidruma. Man kā tehnoloģiju cilvēkam, tiek uzlikts uzdevums testēt, tad nu notestējos pēc pilnas programmas. Tālāk varēsiet iepazīties ar testēšanas rezultātiem un idejām, ja nu gadījumā nezināt, ko vēl bez iekšķīgas lietošanas, iesākt ar pudeli šņabja.

 LB Vodka – šķīdums noķēpātā un apgrābstītā I-Phone (u.c. tačskrīnu) ekrāna tīrīšanai. Tātad samitrinām papīra salveti ar šņabi un viens divi, ekrāns tik pat kā jauns, un bez tam vēl dezinfekcēts (:

 

  • LB Vodka – logu šķidrums. Vasara kā zināms ir laiks, kad uz autiņa priekšējā stikla var atvērt zooloģiskā dārza kukaiņu mājas filiāli.  Visiem logu šķidrumiem, kā zināms, klāt ir spirts (to nevar nejust :D), tad brīžos, kad „Odiņš” kārtējo reizi izbeidzies, a līdz Staķikam slinkums braukt, tad varam izlīdzēties ar LB Vodkas un ūdens kokteili. Sajaucam to attiecībās 1:5 ar ūdeni, piešaujam vienu pili šampūna, lai spirķiks mentiem pa gabalu nāsī necērt, un lejam iekšā. Mazgā ļoti labi, kukaiņu līķīši pazūd kā nebijuši. Smaka gan jūtama kādu laiciņu.

 

  • LB Vodka - pretodu līdzeklis. Man kā makšķerniekam un grillvakaru cienītājam, uzmācīgie knišļi var pamatīgi garīgo sačakarēt, bet ne vienmēr kaut kas dihlofosveidīgs ir laicīgi sagādāts, tad nu ņemam atkal šņabi, ierīvējam atklātās ķermeņa daļas un priecājamies (: P.S. ja paredzēts vakars ar kādas dāmu (romaņķika un tā), smacieniņš var nosist brūtei visu gribēšanu, tāpēc šo padarīšanu labi pārdomāt, vai arī labāk ieziesties abiem.

 

  • LB Vodka – pretpumpu līdzeklis. Tīņa gadi un pubertātes vecuma rotas jau sen kā aiz muguras, taču reižu pa reizei kāds furunkuls uzmetās. Kā jau zinātkāram cilvēkam pieklājās, esmu ne tikai iepazinies ar ex-draudzenes kosmētisko arsenālu, bet arī šo to izmēģinājis, piemēram, vecā labā Dzintariņa sejas toniku, kurš palīdz vasarā speķi no vaigiem aizvākt. A tam sastāvā spirts, un ar ko gan LB Vodka sliktāka par Dzintariņu?! Latviešu ražojums tak!

 

  • LB Vodka – šķidrums varžu un čūsku uzglabāšanai. Ja gribās dzīvokli izdaiļot ar interesantiem un oriģināliem rotājumiem, tad ņemam burku (vai kādu glītu aizvākojamu stikla trauku), noķeram sētā vardi, ja palaimējās tad kādu zalkti vai ķirzaku, ielejam traukā šņabi un metam abinieku iekšā. Jāpagaida, kamēr šis apdolbās un liekam plauktā, uz žurnāla galdiņa vai blakus teļukam. Varu galvot, ka viesi nepaliks vienaldzīgi. Pats neizmēģināju, jo uz Ģertrūdes ielas nevienu vardi vai citu abinieku neatradu.

 

  • LB Vodka – brīnumlīdzeklis medicīnā. Nevienam nav noslēpums, ka šņabis ir visu laiku vislabākais dezinfekcijas līdzeklis – kodumiem, nobrāzumiem, ērču izraušanai etc. Kā jau teicu, tas ir brīnumlīdzeklis, un ar to var visu - augstas ķermeņa temperatūras gadījumā, norīvēšanās ar šņabi palīdz atdzist, savukārt ziemā apsaldējoties, norīvēšanās ar šņabi palīdz uzsilt. Karoče baigā manta. Ā un vēl jau visas babuļas receptes – ar šņabi var apliet jebkuru augu vai zālīti un būs zāles pret jebko – sāpošiem ceļiem, kuņģa čūlas, iesnām un pat impotences. Personiski neesmu vēl izmēģinājis.

 

  • LB Vodka – lai sasildītos - fāters saka, ka nav nekas labāks par groku – šņabis, melnā tēja un cukurs. Neesmu mēģinājis, bet sencis saka, ka tas ir dievu dzēriens.

 

  • LB Vodka – nerakstošu flomīšu un marķieru atdzīvināšanai. Atmūķējām korķīti, izņemam to krāsojošo švammīti, piesūcinām ar šņabi un liekam atpakaļ. Šādā veidā iespējams ievērojami pagarināt it kā izrakstījušās flomīša vai marķiera mūžu. Kopš bērnības nebiju šo mēģinājis, tagad zināšanas atjaunoju. Vienīgi jāuzmanās, lai pirksti nepaliktu krāsaini.

 

  • LB Vodka – kurpju paplatinātājs. Kurpes, kuras ir nopirktas pusizmēru par mazu vai nagus slinkums griezt, var paplatināt, piebāžot pilnas ar avīzēm, kuras sasūcinātas ar šņabi. Šitā jānotur uz nakti un nākamajā dienā jau var vilkt jaunās lielās kurpes kājās. Bet, ja kurpes čīkst, tad ielej iekšā šņabi pirms vilkšanas. Efektīvi!

 

 Nu tā kaut kā.. Ar šo visu gribēju pateikt, ka ne viss alkohols lietojams tikai, lai apreibinātos. 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: